VVS Vallensbæk

Er installationerne utætte, skal du have tilset varmestyringen eller måske noget helt andet? Uanset hvad opgaven bringer, så er Schultz & Co. VVS klar til hurtigt at rykke ud i hele Vallensbæk, når du har brug for hjælp.

Hos Schultz & Co. hjælper vi blandt andet med:

  • Bad og sanitet
  • Varmestyring og varmeanlæg
  • Service på VVS- og gasinstallationer
  • Rør og pumper

… og meget andet. Der er faktiske ikke den opgave vi ikke kan løse inden for branchens rammer.

Kvalitet og erfaring

Hos Schultz & Co. VVS byder vi på mange års erfaring. Vi har været i branchen i mere end 30 år og ved derfor hvad det kræver at løse enhver VVS-opgave. Vi vægter faglig stolthed højt og bestræber os derfor altid på at levere håndværk af højeste kvalitet. Med Schultz & Co. på holdet får du en løsning, hvor dine ønsker og behov, høj kvalitet og udsøgt kundeservice forenes.

Vi leverer og monterer i hele Vallensbæk

Skal du bruge et nyt armatur, en ny bruser, et toilet, en varmtvandsbeholder eller lignende? Hos Schultz & Co. VVS har vi et koncept vi kalder for ‘leveret og monteret’. Det betyder at du kan få leveret og monteret dét du skal bruge til en fast pris. Det er nemt, det er billigt og det er gennemsigtigt. Du ved hvad du får og du ved hvad du betaler.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt VVS Vallensbæk i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse og lave en aftale om løsning af din VVS-opgaver. Vi rådgiver og vejleder gerne, og giver naturligvis altid et uforpligtende tilbud på din opgave i Vallensbæk. Vi rykker også ud til akutte VVS-opgaver. Vi kan kontaktes på telefon 35 43 44 99 og på e-mail info.schultz@co-vvs.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os