VVS Greve

Hos Schultz & Co. får du veluddannede og faglærte VVS’ere med mange års erfaring i branchen. Vi rykker altid hurtigt ud til enhver opgave i Greve – både generelle opgaver, men også når det er akut.

Vi udfører alle VVS opgaver, herunder blandt andet:

  • Rør og pumper
  • Bad og sanitet
  • Varmestyring
  • Afløb og kloakker

Vi udfører både store og små opgaver, og altid til tiden. Vi tager hånd om alle typer opgaver, og vi vil altid gerne komme med et uforpligtende tilbud på din VVS opgave i Greve.

Hurtig udrykning – døgnet rundt

Hos Schultz & Co. VVS bestræber vi os altid på hurtigt at rykke ud til vores kunder, blandt andet i Greve, når der er brug for hjælp til en VVS-opgave. Vi ved, at når vores kunder skal have løst en opgave skal det være hurtigst muligt, da VVS-opgaver sjældent er noget man kan vente længe på. Skulle du stå med et akut problem rykker vi også ud døgnet rundt.

Levering og montering – Én samlet løsning

Hos Schultz & Co. VVS har vi et koncept vi kalder ‘Leveret og Monteret’. Et koncept vi holder meget af og hele tiden udvikler på, da den feedback vi får fra vores kunder er yderst positiv. I sin enkelthed går konceptet ud på at du får leveret og monteret et armatur, et toilet, et vaskemøbel eller andet, til en fast aftalt pris. Du ved hvad du får, du ved hvad det koster. Vi ønsker at det skal være nemt, billigt og effektivt for dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt Greve VVS’er nu

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, uanset hvad din opgave måtte indebære. Vi løser alle opgaver indenfor branchens rammer og rykker hurtigt ud til for eksempel Greve, når behovet opstår. Kontakt os på telefon 35 43 44 99, på e-mail info.schultz@co-vvs.dk eller gennem formularen her på siden.

Skriv til os