Schultz og Co VVS udfører VVS  i Greve

Kerneområderne i vores forretning er vand, varme, sanitet og gas. Hvilket gør Schultz & Co VVS til din naturlige samarbejdspartner inden for Greve VVS.

Schultz og Co VVS er en VVS virksomhed som drives fra Ishøj. Herfra kører vi ud til hele området omkring København og udfører forskellige former for VVS i Greve. Udover VVS udfører vi også opgaver inden for ventilation og som autoriseret kloakmester.

Det betyder også, at vi kan udføre så godt som hele processen omkring dine VVS opgaver, uanset om der er tale om etablering, vedligehold eller udskiftning.

Vi udfører både store og små opgaver, og altid til tiden. Vi tager hånd om alle typer opgaver, og vi vil altid gerne komme med et uforpligtende tilbud på din VVS opgave i Greve.

Hos Schultz og Co VVS finder du dygtige medarbejdere, som altid er klar til at komme med rådgivning på netop dit projekt. Vores medarbejdere er din garanti for et veludført stykke arbejde. For os handler det om, at kunden skal være tilfreds, med det stykke arbejde vi udfører.

Vi har et koncept som vi kalder ”Leveret og Monteret”. Med dette koncept, er prisen på eksempelvis et nyt køkkenbatteri den pris det koster at få det leveret og monteret. På den måde ved kunden altid hvad et stykke arbejde koster, her kommer ingen ekstra omkostninger.

Vi vil gerne komme med et uforpligtende tilbud på VVS i Greve. Kontakt os på telefon: 35 43 44 99 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

© Copyright - Schultz & Co. VVS
Call Now Button