Schultz & Co VVS er din lokale partner, når du søger en VVS i Solrød.

Det tidligere Solrød VVS er blevet en del af Schultz & Co VVS. På trods af det nye navn, er vores kendskab til Solrød stadig det samme.

Vores mange års erfaring inden for VVS gør, at vi kan bidrage med rådgivning inden for en lang række VVS opgaver, som du måtte ønske udført. Uanset om du skal have løst en stor eller lille opgave, så vil vi altid gerne komme med et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder med opgaver inden for en lang række områder, dette er blandt andet ventilation, badeværelser, køkkener og meget mere. Samtidig er vi også autoriseret kloakmester, alle disse ting tilsammen betyder, at vi ofte vil være i stand til at foretage hele entreprisen i forbindelse med et VVS projekt. Dermed behøver i kun at have en kontakt på hele jeres projekt.

Når vi giver et tilbud på en opgave, og efterfølgende udfører arbejdet. Så er det vigtigt for os, at der er en gennemskuelighed i opgavens omfang for kunden. Derfor laver vi altid en pris på arbejdet og en tidsplan før arbejdet startes. På den måde mener vi, at samarbejdet bliver bedst.

Skal du have udført en VVS opgave i Solrød? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på telefon: 35 43 44 99

© Copyright - Schultz & Co. VVS
Call Now Button