VVS Solrød

Schultz & Co VVS er din lokale samarbejdspartner, når du skal have udført VVS arbejde i Solrød. Med adskillige års erfaring udfører vi en lang række forskellige opgaver inden for sanitet, gas vand og varme. Vi bidrager ligeledes med rådgivning vedrørende VVS-arbejde.

VVS når du har brug for det

Uanset hvilken opgave, du måtte have behov for at få udført, bestræber vi os på at rykke ud hurtigst muligt. Vi er klar med en VVS løsninger, når behovet opstår. Vores erfaring og ekspertise dækker bredt, og da vi ydermere er autoriseret kloakmester, er vi i stand til at varetage hele entreprisen i forbindelse med et VVS projekt. Vi lægger vægt på at føre et godt og tæt samarbejde gennem hele processen, hvorfor vi fastsætter en pris og udarbejder en tidsplan, inden arbejdet begynder.

Få leveret og monteret som en samlet løsning

Hos Schultz & Co VVS bliver du mødt af specialister indenfor et bredt omfang af områder. Vi løser både store og små opgaver altid med vægt på holdbarhed og din tilfredshed. Blandt andet dækker vi følgende arbejdsområder:

  • Bad og sanitet
  • Rør og pumper
  • Varmestyring og varmeanlæg
  • Gasinstallationer og service heraf

Gennem vores koncept “Leveret og monteret” tilbyder vi én samlet løsning og pris på både levering og montering af armatur og andre VVS installationer. Vi tilbyder gode tilbud på forskellige møbelpakker til badeværelset. Installationen udføres af en faglært VVS installatør, og vi garanterer armatur i høj kvalitet.

c

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Her kan du kontakte din lokale VVS’er i Solrød

Har du brug for en kvalificeret VVS´er i Solrød, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder rådgivning og et uforpligtende tilbud. Vi er hurtigt parate til at løse enhver opgave i Solrød, også når det er akut. Du kan enten ringe til os på telefon 35 43 44 99 eller skrive til os på e-mail info.schultz@co-vvs.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Skriv til os