Kloakservice – erfaren aut kloakmester i Storkøbenhavn

Kloakservice

Schultz & Co Kloak er autoriseret kloakmester med mange års erfaring. Vi klarer alle opgaver, fra tilstoppede afløb til utætte kloakledninger som kan være årsag til fugtskader.
I forbindelse med nybyg eller tilbyg kan vi også klare de kloakmæssige opgaver. Hvis der er tale om bygger på landet eller i sommerhusområder, har vi stor erfaring med etablering af nedsivningsanlæg og samletanke.
I vores samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere tilbyder vi en grundig TV-inspektion af jeres kloak. Dette giver mulighed for at få et overblik over kloakkens tilstand. Dette betyder også at i kan få overblik over eventuelt kommende reparationer inden de bliver for alvorlige. Under inspektionen sporer vi defekte kloakker, rotter, tilbagevendende problemer med afløb samt skjulte kloakledninger.
Skulle det være sket, at trærødder er trængt ind i kloakken, kan det medføre oversvømmelser samt forurening af jorden. Vi tilbyder en effektiv rodskæring og efterfølgende reparation af de skader som rødderne kan have forårsaget.

Kontakt os hvis du har problemer med din kloak. Så giver vi et uforpligtende tilbud, og løser opgaven så hurtigt som muligt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skriv til os