Vand i kælder

Problemer med vand i kælderen, medføre kælderen kan være ubrugelig og medfør kedelige følge skader. I sådanne sager kan vi hjælpe med at sikre dig fremover.

Der kan være mange årsager til vand i kælderen hos Schultz & Co Kloak er vi gerne behjælpelige med rådgivning, så din kælder igen bliver tør og sikker.

Der findes forskellige løsninger når kælderen skal sikres mod vand, derfor er det vigtigt at høre en fagmand mulighederne. Nogen af tingene kan du selv se efter, imens der skal en autoriseret kloakmester eller VVS’er til at fore tage andre ting.

Blandt de mindre ting, skal man altid sørge for at ens installationer er vedligeholdte, hvis ikke de virker optimalt, så øges også risikoen for at få vand i kælderen.

Et af de tiltag man kan få tjekket eller anlagt er omfangsdræn udenom bygning eller etablering af dræn under gulvet i ens kælder. Frugt i begrænsede områder, kan kommer i forbindelse med defekte kloakledninger eller nedløbsbrønde. Ved opstuvning af vand i kælder kan løsningen være montering af en højvandslukker i kloaksystemet, det forhindrer ude frakommende vand i at komme ind i kælderen.

Hvis du har problemer med vand i kælderen, er du altid velkommen til at kontakte os. Så gennemgår vi sammen din kælder, og laver en plan for hvordan du bedst muligt kan sikre den til fremtiden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skriv til os