VVS Glostrup

Etablering af nyt badeværelse eller renovering

Leder du efter en seriøs og erfaren VVS’er nær Glostrup? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Schultz & Co. VVS har vi mere end 30 års erfaring i branchen og rykker hurtigt ud til din opgave i Glostrup og leverer et stykke arbejde fra øverste hylde.

Med mange år som VVS’ere i branchen, findes der efterhånden ikke den VVS-opgave vi hos Schultz & Co. ikke kan løse. Vi har set det hele og kan derfor tilbyde gennemprøvede løsninger, som giver dig det bedste resultat – hver gang. Vi er ikke bange for at sige vi er blandt de bedste på markedet; vi har erfaring, faglig ekspertise og vores priser er knivskarpe. Skal du bruge god og ærlig VVS, så kontakt os allerede i dag.

Mere end bare VVS i Glostrup

Hos Schultz & Co. kan vi hjælpe dig med meget andet end bare VVS-opgaver. Vi spænder bredt i branchen og kan derfor også hjælpe dig med:

Vi leverer og monterer

Går du og overvejer at få et nyt toilet, et badeværelsesmøbel eller måske et nyt armatur i køkkenet? Hos Schultz & Co. VVS har vi et utroligt populært koncept, som vi kalder for ‘leveret og monteret’. Konceptet går ud på, at du for én samlet pris, kan få leveret og monteret det du skal bruge. Hvorfor? Fordi det for vores kunder er nemt og så er det billigt.

c
Nyt armatur installeret

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale VVS’er nu

Uanset ønsker og behov, lægger vi vejen forbi Glostrup og løser alle opgaver indenfor branchens rammer. Selv hvis du skal bruge akut VVS Glostrup, så er vi også klar inden for kort tid. Kontakt os med det samme på telefon 35 43 44 99 eller på e-mail info.schultz@co-vvs.dk, så tager vi snak om din opgave. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder og du vil høre fra os snarest.

Skriv til os