Schultz & Co VVS er det naturlige valg, når du skal bruge en VVS i København. Vi udfører alle opgaver inden for VVS branchen. Dette indbefatter områder som vand, varme, sanitet og gas.

Hos Schultz & Co VVS har vi et koncept vi kalder for ”leveret og monteret” med dette koncept er det tilbud vi giver på eksempelvis et nyt badarmatur, den pris du skal betale for at badarmaturet er leveret og monteret. Det betyder at du kender slutprisen allerede når du modtager tilbuddet. Det skaber gennemsigtighed, og det mener vi er en naturlig del af et godt samarbejde.

Her bliver du mødt af dygtige fagfolk, som sikrer at du altid får udført et veludført stykke arbejde. Vi står desuden altid klar med rådgivning, i forbindelse med VVS i København.

Udover det typiske VVS arbejde, har vi desuden stor viden om ventilation samt kloakarbejde. Vi udfører arbejde med ventilation til både private hjem og erhverv. Vores kloakarbejde udfører vi som autoriseret kloakmester.

Vi ved godt, at der er mange VVS firmaer fordelt over hele Storkøbenhavn, og der hvor vi kan gøre en forskel, er at vi er din garanti for, at du med os som samarbejdspartner får et veludført stykke arbejde, udført til tiden. Samtidig forsøger vi altid at gøre vores tilbud så gennemsigtige som muligt. Det mener vi er grundstenen i et godt samarbejde. Skulle du på noget tidspunkt i processen have spørgsmål vedrørende dit projekt, står vi altid klar med svar. Vi udfører VVS i København og omegn.

Vi giver gerne med et uforpligtende tilbud på VVS i København. Kontakt Schultz & Co VVS på telefon 35 43 44 99

© Copyright - Schultz & Co. VVS
Call Now Button