VVS København

Hos Schultz & CO VVS i København bliver du til hver en tid mødt af dygtige og kompetente fagfolk. Vi er parate til at udføre alle opgaver indenfor VVS-faget. Vi tilbyder holdbare løsninger og god service, hvad end vi varetager en generel VVS-opgave eller løser akutte problemer og udfordringer.

VVS’er med speciale indenfor flere områder

Uanset hvad dit behov for VVS i København måtte være, står vi til rådighed med uddannede fagfolk til at varetage opgaven. Vores autoriserede VVS’ere har kompetencer indenfor adskillige grene af VVS-faget, hvorfor vi hos Schultz & CO VVS København, er i stand til at varetage enhver opgave vedrørende:

  • Vand og varme
  • Sanitet
  • Gas

Derudover har vi også stærke kompetencer indenfor arbejde med ventilation samt kloakservice. Alt kloakservice udføres af en autoriseret kloakmester. VVS- og kloakarbejde skal udføres af uddannede fagfolk med den rette ekspertise og erfaring. Med os som samarbejdspartner, er du garanteret, at processen forløber gennemsigtigt, og resultatet er holdbart og kvalitetssikret. Gennem hele arbejdsprocessen besvarer vi gerne eventuelle spørgsmål.

Vi tilbyder levering og montering som én løsning

På baggrund af et godt samarbejde med både Grohe og IFÖ tilbyder vi hos Schultz & CO VVS både at levere og montere armatur i Storkøbenhavn. Det giver et nemt og enkelt overblik over, hvad det vil koste at få installeret ny armatur. Vi står inde for kvaliteten, og installationen foretages af en autoriseret VVS-installatør. Denne løsning er både enkel og billig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Find kontaktoplysninger for VVS København her

Når behovet for VVS i København og omegn opstår, står vi gerne til din rådighed. Hvad end det drejer sig om en akut løsning eller en generel service, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 35 43 44 99 eller skrive til os på e-mail info.schultz@co-vvs.dk. Vi rådgiver gerne og kommer med et uforpligtende tilbud.

Skriv til os