VVS Køge

Skal du have løst en VVS-opgave i Køge? Så er Schultz og Co. VVS det oplagte valg af samarbejdspartner. Fra vores base i Ishøj rykker vi hurtigt ud til Køge og løser alle former for VVS-opgaver – små som store, almindelige som akutte.

Vi løser blandt andet VVS-opgaver relateret til:

  • Vand og varme
  • Sanitet
  • Gas
  • Ventilation
  • Kloakservice

‘Leveret og monteret’ overalt i Køge

Hos Schultz og Co VVS har vi et koncept vi kalder ”leveret og monteret”. Konceptet går i sin enkelthed ud på at du får en samlet pris for levering og montering af et armatur, et toilet, et vaskemøbel eller lignende. Se vores nuværende udvalg og få leveret og monteret i Køge allerede inden for de næste par dage. Det er nemt, det er hurtigt og vores priser er knivskarpe.

VVS med smil på læben

Vores faglærte og veluddannede VVS’ere rykker altid hurtigt ud til din opgave – og vi gør det med et smil på læben. Det er del af vores DNA i Schultz og Co. VVS at give vores kunder en god og personlig oplevelse, når de får besøg af VVS’eren. Ærlighed og gennemsigtighed skaber de bedste resultater og de bedste relationer. Vi lever af glade kunder og derfor gør vi altid vores ypperste for at du bliver den næste.

Ringer du til os, når du skal bruge en VVS, vil du derfor opleve at møde en fagmand, der lytter til dine ønsker og forstår dine behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale VVS’er med det samme

Skal du bruge VVS Køge, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse med det samme. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har en fast pris at forholde dig til. Kontakt os nu på 35 43 44 99 eller på e-mail info.schultz@co-vvs.dk. Alternativt kan du benytte dig af formularen herunder.

Skriv til os