Renovering af badeværelser

Etablering af nyt badeværelse eller renovering

Hos Schultz & Co. er vi eksperter i renovering af badeværelser.

Når vi står for at renovere eller etablere dit badeværelse, har du mulighed for at få et nyt badeværelse, der er præcist, som du ønsker det. I tæt dialog med dig, skræddersyr vi en løsning til din bolig. Vand og sanitet er vores kerneområde, hvorfor du kan forvente en effektiv og tidssvarende løsning. Vi kan tilbyde flere moderne løsninger, når der skal etableres og installeres gulvvarme, armaturer og toiletter. Med os som entreprenør ved renovering af badeværelse får du en fuldendt løsning.

Lad os varetage hele entreprisen

Gennem vores mange år i branchen har vi opbygget et stærkt netværk af professionelle samarbejdspartnere, der repræsenterer et bredt udvalg af fagfolk fra håndværkerbranchen. Hos Schultz & Co. kan vi derfor tilbyde dig én samlet løsning, når du skal have renoveret dit badeværelse. Når du lader os om at varetage totalentreprisen på dit nye badeværelse, kan du trygt læne dig tilbage og afvente det ønskede resultat. Vi håndplukker de bedste murere, tømrere, malere, elektriker mv., så vi er sikre på at din løsning lever op til vores høje kvalitetskrav.

Når der skal etableres et nyt badeværelse, er det vigtigt, at alle nye installationer og forbindelser til kloakken er funktionelle. Som din VVS installatør og kloakmester kan vi sørge for, at du får den bedst mulige løsning. Vi bestræber os altid på at levere en løsning, som kræver mindst mulig vedligehold og som du kan nyde godt af i mange år fremover.

Hvad end du ønsker at få etableret et helt nyt badeværelse eller renoveret det eksisterende, kan vi løse opgaven. Vi leverer og monterer også enkelte elementer til badeværelset, såsom toiletter, armaturer og badeværelsesmøbler, hvis det blot er dele af dit badeværelse, som du ønsker at forny.

c
Nyt armatur installeret

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skal vi bygge dit nye badeværelse?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om renovering af dit badeværelse. Du kan sende os din henvendelse gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 35 43 44 99. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Skriv til os