Fjernvarme Vallensbæk

En af de mest populære varmekilder i Vallensbæk er fjernvarme. I øjeblikket er cirka 900 husstande tilsluttet Vallensbæk Fjernvarme, og der er stadig plads til flere tilslutninger.

Fjernvarme er stadig en populær varmekilde i hele landet, og man vurderer at over 60 procent af alle danske boliger er tilsluttet fjernvarmenettet.

Mange danskere har dermed allerede set fordelene ved fjernvarme, og hvis vi skal nævne nogle få af disse så er prisen pr. MWh forholdsvis lav, samtidig med at der er tale om en relativ miljøvenlig varme. Endeligt er et fjernvarmeanlæg let at betjene i huset.

Med så mange tilsluttede husstande, og de i øvrigt gode argumenter for at benytte sig at fjernvarme som varmekilde i sin bolig, så anbefaler vi også ofte fjernvarme til de kunder hvor en tilkobling er mulig. Vi er selvfølgelig klar med råd og vejledning igennem hele processen, lige så vel som der også er meget hjælp at hente hos det lokale fjernvarmeværk.

Er du allerede tilsluttet Vallensbæk Fjernvarme, så foretager vi hos Schultz og Co. VVS også service på fjernvarmeanlæg. Hvis man vil have den optimale varmeudnyttelse ud af sit fjernvarmeanlæg kræver det service med rimelige mellemrum.

Hvis du har spørgsmål til etablering- eller service af fjernvarmeanlæg i Vallensbæk, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon: 35 43 44 99 eller via e-mail: Schultz@co-vvs.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skriv til os