Solrød Fjernvarme

Bor du i Solrød, og går med tanker om at blive koblet på Fjernvarmenettet? Schultz og Co. VVS er din lokale fjernvarme fagmand. Solrød Fjernvarme er et godt alternativ til de mere traditionelle varmekilder som olie- og gasfyr.

Fordelene ved fjernvarme er mange, men især vil vi fremhæve den billige varme, og samtidig er fjernvarme anlægget let at benytte i dagligdagen.

Det er med andre ord, en på mange måder ”selvkørende” varmeløsning, når først den er etableret. Derfor anbefaler vi også ofte fjernvarme til de kunder, hvor det er muligt at blive tilkoblet.

Vi har mange års erfaring med tilkobling til Solrød fjernvarmeværk. Har du nogen spørgsmål vedrørende tilkobling af fjernvarme, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Hos Schultz og Co. VVS foretager vi desuden service på fjernvarmeanlæg. Hvis du skal have det optimale ud af dit anlæg, bør du få foretaget service af anlægget med jævne mellemrum. Hvis du er i tvivl om noget vedrørende dit fjernvarmeanlæg, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Det tidligere Solrød VVS er nu blevet en del af Schultz og Co. VVS. Det betyder at vi har stor erfaring med VVS og Solrød Fjernvarme. Hvis du har nogen spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud på fjernvarme i Solrød er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 56 14 05 96 eller e-mail: mail@solrodvvs.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skriv til os