Fjernvarme København

Fjernvarme er en af de mest populære varmekilder i Danmark. Faktisk vurderes det at over 60 procent af de danske boliger benytter fjernvarme som varmekilde. Hos Schultz og Co. VVS, har vi mange års erfaring inden for fjernvarme i København.

Det er forskelligt fra område til område, om det overhovedet er muligt at blive koblet til fjernvarmenettet. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan tilsluttes fjernvarme hvor du bor, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Fordelene ved fjernvarme er mange, men især vil vi fremhæve at det giver en billig varme, et nemt anvendeligt anlæg, og i mange tilfælde får man endda miljøvenlig varme.

Derfor anbefaler vi ofte at man bruger fjernvarme i København, til at opvarme sit hjem. Når først etableringen har fundet sted, og man har fået installeret fjernvarme i sit hjem, så er mængden af vedligehold minimalt, og man kan i stedet blot nyde varmen fordele sig i hele hjemmet.

Hos Schultz & Co VVS har vi mange års erfaring med tilslutning af fjernvarme til boliger i hele Storkøbenhavn. Har du nogen spørgsmål omkring fjernvarme i København, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Har du allerede installeret fjernvarme i din bolig i dag? Hos Schultz og Co. VVS, foretager vi service på fjernvarmeanlæg. Det er nødvendigt at du får foretaget service på dit fjernvarmeanlæg med passende mellemrum. På den måde sikrer du, at du udnytter fjernvarmen optimalt i din bolig.

Har du spørgsmål om tilslutning- eller service af fjernvarme i København? Så er du altid velkommen til at kontakte Schultz og Co. VVS på telefon: 35 43 44 99 eller via e-mail: info.schultz@co-vvs.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skriv til os